به مناسبت انتشار نخستین شماره مجله آشپزی تنور، مراسمی توسط مجله بخارا با حضور سپهر سرلک، رضا عابدینی، نعمتالله فاضلی، سوشیانس شجاعی فرد و علی دهباشی و پیامهای تصویری تورج دریایی و موسا داغدویرن و اجرای موسیقی پیام جهانمانی، در فرهنگسرای نیاوران برگزار میشود.
به گزارش روابط عمومی فرهنگسرای نیاوران، مجله تنور به صاحب
امتیازی سپهر سرلک و سردبیری سوشیانس شجاعی فرد با رویکردی فرهنگی و اجتماعی به موضوع
غذا و آشپزی میپردازد. در این مجله، غذا به عنوان عنصری هویت ساز در ابعاد فردی، قومی
و ملی، در ارتباط با سایر رشتهها مانند جامعه شناسی، تاریخ، مردم شناسی و هنر مورد
بررسی قرار خواهد گرفت. در هر شماره از این مجله، طی یک پرونده موضوعی، به ارتباطی
عمیق و چندوجهی میان غذا و عناصر پررنگ اجتماعی و فرهنگی پرداخته خواهدشد.
این برنامه، روز جمعه، ۱۸ آبان، از ساعت ۱۰ صبح، در سالن خلیج
فارس فرهنگسرای نیاوران برگزار خواهدشد .